mandag 24. april 2017

Nordisk Mesterskap i Kreativ lydighet


1. desember 2016 gikk turen til Stockholm. Fulle av spenning og forventning tok jeg og Milly fatt på turen. På hjemmebane hadde treningen fungert veldig bra den siste tiden, så vi hadde en god følelse. Dessverre var det en ting vi ikke hadde tenkt på. Gulvet var nesten helt glatt i motsetning til kunstgresset som vi pleier å trene på. Det førte til visse utfordringer med baller som begynte å trille når de ikke skulle. Milly løste oppgaven bra til tross en ny og ukjent oppgave, men vi kom ut av musikktakten, og i store mesterskap er det ikke rom for slike hendelser. Det ble ingen finale på oss, men vi ble derimot spurt om ha pauseunderholdningen på søndag. Da la jeg en liten tråd på gulvet, og da fungerte det bedre med ballen, men "toget" for konkurransen var gått. Vi fikk derimot en fin erfaring og trening i å være i den flotte ringen en gang til.

Det er også utrolig hyggelig å være sammen med de andre ekvipasjene fra Norge og andre land. Det var også en stor opplevelse å få delta i en slik ring, både når det gjelder størrelse, lysforhold og kulisser.
2 kommentarer:

  1. Takk for en uforglemmelig opplevelse :-)
    Klem fra Hanne og Jacqueline <3

    SvarSlett
  2. Ja, dette ble en stor opplevelse. Det er alltid så koselig å være deg. Håper virkelig at vi får muligheten til gjenta dette.

    SvarSlett