Mine hunder

 Enja og Milly

Jeg har to hunder, en dansksvensk gårdshund og en dvergpinscher. Begge hundene er mine beste tur og treningskamerater. Om vinteren er de ofte med på skiturer, og om sommeren liker vi fotturer. Vi prøver å trene mest mulig variert, og har vært innom både blodspor, agility, rally, men størst fokus er det på freestyle.
 
 
 
 
 
N FS CH Gjermaa`s Milly er en dansksvensk gårdshund født i 2012. Hun er flott å se på, energisk og en frisk hund med masse treningsglede. Hun har nå oppnådd Championatet i freestyle med sitt fotballnummer. Fotballnummeret er fullt av ulike øvelser. Det jobbes både sammen med fører, og alene på større avstand. Noen av øvelsene er å trille og skyte ball i mål, hopp over førerens rygg, trille ut et banner med tekst, rygge rundt fører, rygge fra og mot fører, løpe rundt fotballbanen, hopp over flagg, sirkle rundt fører, gå mellom og på førerens bein, og snurre.I mars 2017 tok Milly sitt 3 Cert i freestyle.


 
 
 Ingen ting å si på energien og spensten til denne damen.
 
 
 
 
Kinkade Any Number Can Play kalles til daglig for Enja. Den damen er nå godt voksen. Hun er født i 2008, men er fortsatt aktiv og turglad.

Enja er min solstråle som elsker sol og varme. Ettersom solstrålene titter inn gjennom vinduet ser jeg en hun som flytter seg etter.

Enja har gjort det bra i agility, men som en liten frøken med mankehøyde på kun 25 cm ble klasse 3 anstrengende, spesielt etter at helsen ble redusert. Innimellom tar vi likevel ei treningsøkt med agility, men høyden er betraktelig redusert. Enja trener og konkurrerer i freestyle. Hun har opprykk til klasse 3, men foreløpig har vi valgt å holde oss i klasse 2. Enja er kanskje den smarteste hunden jeg har hatt, men også den mest sensitive som legger merke til alt på både godt og vondt. Denne kloke damen skjønner fort når jeg venter gjester selv, til tross for at jeg selv tror at jeg har oppført meg helt normalt og ikke  gjort andre ting enn jeg pleier når jeg er hjemme alene. 

Enja har også deltatt i Nordisk Mesterskap i Stockholm i 2012. Enja kom til finalen og ble nummer 6. Det er vi kjempe godt fornøyd med.
 

Enja elsker skiturer i finvær.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar