Om megMitt navn er Annette Eggen, og jeg jobber for tiden som lærer i Trysil. Jeg fikk min første hund som 12-åring, en labrador fra min mors oppdrett. En kjempe flott hund som jeg brukte både til trekk, som turvenn og på andejakt. Labradoren vil alltid ha en plass i mitt hjerte. Det var en rase med supert gemytt og helse. Siden den tid har jeg alltid hatt en hund eller to som familiemedlem, men av litt ulike raser.

 
Etter at jeg ble voksen har jeg hatt en drøm om å kunne prøve meg som oppdretter, men dessverre har helsen til hundene satt en stopper det. Nå har jeg funnet en rase som jeg trives veldig godt med både når det gjelder helse, gemytt, arbeidskapasitet og størrelse. Milly er en dansksvensk gårdshund med meget gode hd-linjer bak seg, og hun har aldri vært syk. Det har drøyd litt i tid for Milly er nå 5 år, men jeg har drevet med videreutdanning, og var redd for at tiden skulle bli litt knapp. Nå derimot ligger forholdene godt til rette. Jeg har fri det meste av valpetiden, og vil ha gode muligheter til å gi valpene en god start i livet. Min filosofi er en balansegang mellom ro og gi valpene nye opplevelser. Jo, flere opplevelser og erfaringer de sammen med moren sin, jo bedre vil de stå rustet når de skal stå på egne bein i sine nye hjem.

 
Jeg er veldig spent, og har prøvd å forbedrede meg bl.a. ved å ha deltatt på oppdretterskolen regi av NKK og oppdretterseminar i regi av Raseklubben.
 

Andre kurs som jeg har deltatt på i løpet av de siste årene er innenfor grener som freestyle, agility og rallylydighet.

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar